Yritys

Olemme suunnitelleet selkeän prosessimallin yhteistyön aloittamiselle. Jokaisen asiakkaan kanssa prosessin eri vaiheet määritellään kuitenkin erikseen.

Yrityksemme tarina

N.W.X. Group Oy:n nykyinen taival alkoi kesällä 2022, kun yrityksemme avainhenkilöiden pitkäaikainen asiakas otti yhteyttä ja ehdotti ympärivuotista yhteistyötä rakennusalan työntekijöiden välittämisessä. Tartuimme tuumasta toimeen ja aloitimme työntekijöiden rekrytoinnin ja välittämisen asiakkaamme alaisuuteen. 
 
Tämä kyseinen asiakas on jo vuosia käyttänyt yrityksemme operatiivisen johdon apua ja laajaa työntekijä verkostoa lumenpudotus töissä. Käytännössä koko prosessi on ollut meidän organisoima ja toteuttama, hyvällä menestyksellä. Hyvien asiakaspalautteiden ja laadulla sekä tunnollisuudella toteutettujen lumitöiden johdosta syntyi idea laajemmasta yhteistyöstä. 
 
Halustamme kasvattaa yritystä ja työllistää enemmän ihmisiä, olemme nyt vuonna 2023 laajentaneet useammalle eri toimialalle joista johdollamme, sekä työntekijöillämme on omakohtaista kokemusta. Me N.W.X. Groupilla yhdistämme työnantajien tarpeet ja työntekijöiden tarjonnan yhdeksi toimivaksi paketiksi. Meiltä saat luotettavan ja tarvittaessa joustavan kokonaisratkaisun yrityksesi työvoiman tarpeisiin tavalla johon kaikki voivat sanoa olevansa vähintään tyytyväisiä. 

Missio ja visio

Missiomme on tehdä oma osamme Suomen työllisyysasteen nostamisessa ja työllistää mahdollisimman paljon ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa. 
 
Visiomme on että työelämä Suomessa on muuttumassa. Työntekijöillä on erilaisia elämäntilanteita ja halu tehdä töitä silloin kun itselle sopii parhaiten. Ymmärrämme että ihmiset tekevät osa-aikaisia töitä, kouluttautuvat, harrastavat sekä haluavat myös elää omaa elämäänsä työn ulkopuolella. Silti yrityksillä on jatkuva tarve ammattilaisille sekä erilaisille osa-aikaisille työntekijöille.